Başkan Duruay aday öiğretmenlerle kahvaltıda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Duruay aday öiğretmenlerle kahvaltıda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 12:30

Başkan Duruay aday öiğretmenlerle kahvaltıda buluştu

Haberin Devamı

GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- GÖLBAŞI Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı'ndaki okullarda görev yapan aday öğretmenlerle kahvaltıda biraraya geldi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyesi Mogan Atatürk Sahil Parkı çay bahçesinde düzenlenen kahvaltıda aday öğretmenler ile biraraya geldi. Kahvaltıya Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt,Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç. Dr. Semih Aktekin, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı ve 60 yakın aday öğretmen katıldı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay konuşmasında, “Değerli öğretmenlerimiz. 6 aylık adaylık sürecin tamamlanmasından sonra kendine güvenen, kendinden emin ve ne yapacağını bilen genç öğretmenlerimiz olarak göreve başlayacaksınız.
Sizlere emanet edilecek evlatlarımızı önce eğitecek sonrada öğreteceksiniz. Asla unutmayınız ki sevgiyi, saygıyı, birlik ve beraberliği, kardeşliği, paylaşmayı, hoşgörüyü bilmeyen birine ne kadar bilgi yüklerseniz yükleyin anlamı olmaz. Öncellikle bizi biz yapan değerleri, ülkesini, milletini ve bayrağını sevmeyi öğretmeliyiz. İşte o zaman gerçek amacımıza ulaşarak, öğretmenlik mesleğinin meyvelerini alırsınız. Bu mesleği severek yaparsanız önünüze çıkacak tüm engelleri ve zorlukları aşarsınız. Yeni görevinizin sizlere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Kahvaltı programı sonunda başkan Duruay aday öğretmenlere karanfil hediye etti..
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!