Başkan Dündar muhtarları dinledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Dündar muhtarları dinledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2017 12:18

Başkan Dündar muhtarları dinledi

Haberin Devamı

BURSA,(DHA)- BURSA Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bölgesel olarak bir araya gelerek istişare etmeye devam ediyor.

İlçedeki hizmetleri ve projeleri hayata geçirirken toplumun her kesiminin görüşlerini alan Başkan Dündar, Osmangazi’deki 136 mahallenin muhtarıyla gruplar halinde bir araya geliyor. Dündar, son olarak çarşı bölgesi ve Atatürk Caddesi üst bölgesinde yer alan mahallelerde görev yapan muhtarlarla buluşarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Abdal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda konuşan Dündar, mahallelerde yapılan çalışmaları ve ihtiyaçları görüşmek üzere bu buluşmaların bölgesel olarak devam edeceğini belirtti.

Osmangazi’nin 850 bin nüfusuyla Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olduğuna dikkat çeken Dündar, “Hizmetlerimizi 136 mahallemizin en uç noktasına kadar eşit olarak götürmeye çalışıyoruz. Mahallelerdeki ihtiyaçlar ve talepler doğru tespit edilirse, biz de çalışmalarımızı daha hızlı şekilde yürütürüz. Mahalleye en çok sahip çıkan ve oradaki her şeyi en iyi bilen kişiler muhtarlarımızdır. Bunun en büyük faydası bizlere oluyor. Çalışmalarımızı sizlerden gelen bilgiler doğrultusunda yapıyoruz. Mahalledeki günlük hayatı sizler daha iyi biliyorsunuz. İlçemizin, şehrimizin daha güzel olması için hep birlikte çalışıyoruz ama bu çalışmalarımızın yerine ulaşması lazım. Bunu da sizlerin desteğiyle sağlıyoruz” dedi.

Hizmetler konusunda öncü bir belediye olduklarını ve Türkiye’ye örnek projeleri Bursa’ya kazandırdıklarını ifade eden Dündar, “Her gün Fen İşleri Müdürlüğümüzün 65 şantiyesinde çalışma var. Bu sayı sürekli artıyor. Park Bahçeler Müdürlüğümüzün 23 şantiyesi var. Her gün 90 civarında noktada çalışmalarımız devam ediyor. Osmangazi Çevre Kurulu (OÇEK) ekiplerimiz, günlük bakım tamir işleriyle ilçenin çeşitli yerlerinde oluşan kötü görüntülere acil müdahale ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz de özveriyle çalışıyor. Eski Büyükşehir Belediye Başkanımız Erdem Saker, geçtiğimiz günlerde özellikle temizlik konusunda teşekkür etmek için bizi ziyaret etti. Bir temizlik görevlisini yağmura rağmen süpürgeyle sokağı süpürürken görmüş ve bu özveriyi takdir etti. Çalışmalarımızın takdir görmesi bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

Toplantıya katılan muhtarlar da tek tek söz alarak kendi mahalleriyle ilgili talepleri Başkan Dündar’a aktardı.

FOTOĞRFALI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!