Başkan Dinç: Eğitimin en büyük destekçisiyiz

Güncelleme Tarihi:

Başkan Dinç: Eğitimin en büyük destekçisiyiz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2017 15:35

Başkan Dinç: Eğitimin en büyük destekçisiyiz

Haberin Devamı

ÇANKIRI, (DHA)- ÇANKIRI'da 2017-18 İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde, Belediye Başkanı İrfan Dinç'i makamında ziyaret etti. 
Yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilere ve eğitim camiasına başarılar dileyen Belediye Başkanı İrfan Dinç,  13 yıllık süreçte eğitime ve çocukların gelişimine önemli katkılar sağladıklarını belirtti. Dinç, Çankırı'daki çocukların eğitim ve öğretim süreçlerini hiçbir eksiklik hissetmeyecekleri şekilde yapılandırılmasında en büyük destekçilerinin Çankırı Belediyesi olduğunu ifade etti. Bu zamana kadar eğitime ciddi bir bütçe ayırdıklarını kaydeden Dinç, “Çankırı Belediyesi, bu şehrin tarihinde görülmemiş bir eğitim hamlesi yaparak zamanın gereklerine uygun bir eğitim anlayışını benimseyip desteklemiş ve özellikle donanım açısından sağladığı katkılar ve çocuklar için kazandırdığı eğlenerek öğrenme tabanlı mekânlar ile Çankırı'da eğitimin çağdaş yorumunun yapılmasına büyük katkı sağlamıştır" dedi. 
Eğitimde çıtanın yükselmesi için adeta ikinci bir Milli Eğitim gibi çalıştıklarını ifade eden Başkan Dinç, "Yavrularımızı okumaya özendirecek Uçak ve Tren Kütüphanenin ardından şimdi de Gemi Kütüphanemizi hızla tamamlıyoruz. Okullarımıza kazandırdığımız Fen ve Bilişim Laboratuarları, Z Kütüphaneler,  bedensel, zihinsel ve sanatsal yönlerini geliştirecek alanlar ile belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren ve Türkiye'ye rol model olan Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademimiz çocuklarımız için sarf ettiğimiz gayretin kanıtıdır. Milli hedeflere sahip, nitelikli, ne istediğini bilen gençlerin yetiştirilmesi için imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bir çocuğumuzun bile yüzünü güldürüp ona güzel bir gelecek sağlamanın ülkemiz için büyük bir kazanç olduğunun farkındayız" diye konuştu. 
Dinç, ziyaretine gelen çocuklara çeşitli hediyeler de verdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!