Başkan Dere'den, Başkan İrban'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Dereden, Başkan İrbana ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2018 09:58

Başkan Dere'den, Başkan İrban'a ziyaret

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Başkan vekili ve Lastikçiler Odası Başkanı Bayram Dal, Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ali Gülaçtı, Manavgat Pazarcılar Odası Başkanı ve Birlik Denetim Kurulu Üyesi Sami Dursun Doğan, Disiplin Kurulu Üyesi ve Korkuteli Şoförler Odası Başkanı Kemal Istık, Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek ve Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Odası Başkanı Hasan Ülkü ile birlikte Belediye Başkanı Hasan Ali İrban'ı makamında ziyaret etti.
Adlıhan Dere, Başkan Hasan Ali İrban ile yıllar öncesine varan bir dostluğunun olduğunu belirterek, "12 yıldır Korkuteli Belediyesi'nden ziyaret için randevu talep ettik. Hiç birisinde de ziyaretimiz gerçekleşmedi. Yeni belediye başkanımıza hayırlı olsun ziyareti için randevu talep ettik ve hemen gelerek hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştirdik. Başkan İrban ile çok güzel hizmetler yapacağınıza inanıyoruz. Birlik olarak esnaf arasında bir köprüyüz. İnşallah birlik içinde Korkuteli'de hizmetlerimiz olacak. Antalya Esnaf Odaları Birliği ve Korkuteli Belediyesi işbirliğini sizinle birlikte yapmak için her zaman göreve hazırız. 24 saat yanınızda olacağız. Her zaman destekçiniziz. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyoruz" dedi.
Belediye Başkanı Hasan Ali İrban, ziyaretten dolayı teşekkür ederken, AESOB'un esnaf üzerinde gösterdiği gayretleri önemsediğini vurguladı. Başkan İrban, "Bir ve beraber olmamız için elimizden gelen gayreti azami şekilde göstereceğiz. Biz de ben yok biz var anlayışıyla inşallah hep birlikte Korkuteli'ne hizmet edeceğiz" diye konuştu.
Ziyaret sonunda her iki başkan da birbirine çeşitli hediyeler verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!