Başkan Demirkol'dan tekerlekli sandalye

Güncelleme Tarihi:

Başkan Demirkoldan tekerlekli sandalye
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2017 12:30

Başkan Demirkol'dan tekerlekli sandalye

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA)- ŞANLIURFA'nın Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 3 çocuğu engelli olan Yar ailesini ziyaret ederek, tekerlekli sandalye hediye etti.
Başkan Fevzi Demirkol, 3 çocuğu engelli Yar ailesinin, tekerlekli sandalye isteğini yerine getirdi. Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak her zaman engellilerin yanlarında olduklarını söyledi. Engelli çocukların her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacak tam donanımlı tekerlekli sandalyeyi, aileye taktim eden Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
"Ailemizin üç engelli çocuğu vardı. Haliliye Belediyesi olarak engellilerimizin önündeki engelleri ortadan kaldırmak, insanların zihnindeki engelleri ortadan kaldırmak, fiziksel şartlardaki engelleri ortadan kaldırmak ve bunun yanında engellilerimizin hayat seviyesini yükseltmek, hayatlarını kolaylaştırmak, engelli ailelerimize güç vermek bizim temel anlayışımızdır. Ailemize, Allah güç kuvvet versin. Ailemizin hayatını kolaylaştırmak adına, üç engelli kardeşimizin hayat seviyesini yükseltmek adına her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Bugün getirmiş olduğumuz engelli aracı, engelli kardeşlerimizin her türlü ihtiyacını karşılayacaktır. Biz ailenin yanında olduğumuzu, hizmetlerinde olduğumuzu ifade ediyoruz.”
Zihinsel Engelliler Dernek Başkanı Bedih Satoğlu ise Başkan Fevzi Demirkol’a duyarlılık örneğinden dolayı teşekkürlerini ileterek, “Haliliye Belediye Başkanımız sayın Fevzi Demirkol’un sosyal belediyecilik katkıları ve örnek çalışmalarını taktir ediyoruz. Geçen günlerde ziyaret ettiği ailenin, çocuklarının ihtiyaçlarını gidermeleri için talep ettiği tam donanımlı tekerlekli sandalyeyi sağ olsun Başkanımız Fevzi Demirkol aileye taktim etti" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!