Başkan Demirkol, Park Yapım Çalışmalarını Yerinde İnceliyor

Güncelleme Tarihi:

Başkan Demirkol, Park Yapım Çalışmalarını Yerinde İnceliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2015 12:40

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve meclis üyeleri ile birlikte çalışmaları yerinde denetledi.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karşıyaka Mahallesi’nde yapımı süren 19 bin metrekarelik park yapım çalışmasını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi alan Başkan Demirkol, "Haliliye halkı her şeye layık. Biz, kendilerine layık olan hizmeti, bir planlama dahilinde yapıyoruz" dedi.
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Karşıyaka Mahallesi’nde yapımı süren park alanında incelemelerde bulundu. Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taştan’ın da eşlik ettiği incelemede Başkan Demirkol, çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan’dan bilgi aldı. Parkın kısa sürede tamamlanması talimatını veren Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada Haliliye halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi. Parkın tamamlanmasının ardından Karşıyaka sakinlerinin Haliliye Belediyesi’nin ayrıcalıklarını yaşayacağını ifade eden Başkan Demirkol, "Karşıyaka Mahallemizde bu mübarek Ramazan Ayı’nın akşamında geldik. Bu bölgede 19 bin metrekarelik bir park alanı vardı. Daha öncesinde Karşıyaka Mahallemize biz, Karşıyaka Mahallemizde bulunan ve şimdiye kadar yapılmamış olan bütün parkları yapmayı vaat etmiştik. En büyüğünden başladık. Şimdi buraya toprak döküyoruz, toprak döktükten sonra etrafı bordür taşıyla çevrelenecek ve sonunda çok kısa süre içerisinde burası yeşil olacak. Karşıyaka Mahalle sakinleri hem kendileri hem de kendilerine gelen misafirlerini Haliliye Belediyesi’nin ayrıcalığıyla misafir edecekler. Burada hoş zaman geçirecekler. Haliliye her şeye layık, Karşıyaka her şeye layık. Biz, kendilerine layık olan hizmeti planlama dahilinde yapıyoruz. Hiçbir zaman için yapacağız demiyoruz, yapıyoruz demiyoruz, yaptık diyoruz. Belediye Meclis Üyelerimizle beraber bu sahur vaktinde halkımızın hizmetindeyiz. Bu parkı bize kazandıran Haliliye Belediyesi’nin tüm personeline teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, onlar dua alacak, biz dua alacağız ve halkımız mutlu olacak" diye konuştu.
Yapılan hizmetlerden dolayı Haliliye Belediyesi’ne teşekkür eden Muhtar Taştan ise şunları söyledi:
"Haliliye Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Karşıyaka Mahalle Muhtarı olarak Fevzi Bey ile bu parkın yapılması için görüştüm. Seçimden sonra parkın yapımına başlanacağını söyledi. Gerçekten seçimden sonra sözünde durdu. Şu anda iş makineleri çalışıyor. Kendisi de ekibiyle beraber buraya geldi ve çalışmalarına devam ediyor. İnsanlar icraatlarıyla geliyor. Başkanımız Fevzi Demirkol’a, ekibine ve Haliliye Belediyesi’ne teşekkür ediyorum."
Haliliye Belediyesi ekipleri, parkın kısa sürede tamamlanması için iki vardiya şeklinde çalışmalarını gece, gündüz sürdürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!