Başkan Demirkol Emniyet Caddesi Esnafını Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Demirkol Emniyet Caddesi Esnafını Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2015 17:16

HALİLİYE BELEDİYE BAŞKANI FEVZİ DEMİRKOL, HAMİDİYE MAHALLESİ VE OSMAN GAZİ MAHALLESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Hamidiye Mahallesi ve Osman Gazi Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.
Mahalle incelemelerinde Başkan Fevzi Demirkol’a, Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, AK Parti Haliliye Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış, Belediye Meclis Üyeleri, Ahmet İnan, Abdulkadir Altundağ, Abdulkadir Bağış, Cuma Demir, Metin Çadırcı, Faruk Mehmet Akçal, Halil Yetkin, İbrahim Felhan, Mehmet Erol, İmam Fidanoğlu, AK Parti Haliliye Kadın Kolları yönetimi eşlik etti.
Emniyet Caddesindeki esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Demirkol esnafla sohbet etti. Esnafın taleplerini ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Demirkol, yapılan çalışmalar hakkında da vatandaşlara bilgi verdi. Başkan Demirkol esnafın ve vatandaşın taleplerini ilgili birimlere hemen göndererek isteklerin yerine getirilmesi talimatını verdi. AK Parti’nin proje kitapçıklarını dağıtan Başkan Demirkol, Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış ve meclis üyeleri ile birlikte vatandaşlardan destek talebinde bulundu.
Hamidiye Mahallesi ve Osman Gazi Mahallesi’nde esnafı tek tek gezen Başkan Demirkol, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ‘’Bugün Belediye Meclisimiz sonrasında Belediye Meclis Üyelerimizle, kadın kollarımızla birlikte hem belediye çalışmalarını mahallinde incelemek hem de 7 Haziran milletvekili seçimleri dolayısıyla esnafımızla buluşmak, esnafımızın desteğini almak amacıyla Emniyet Caddesi’ndeki esnafımızı kadın kollarımızla birlikte tek tek dükkan dükkan girerek ziyaret ettik. Kendilerinden destek talep ettik. Bu desteklerinin seçim sonrasında da talep ettik. Esnafımızın ilgisi ve ülkemiz hakkındaki temennileri çok yüksek. Allah razı olsun kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizde onların temennilerine cevap vermeye çalışacak çalışmalar içerisinde olacağız inşallah. Hem mahalli idareler hem de 7 Haziran sonrası oluşacak meclisteki vekillerimizle birlikte, halkımızın güveni için, halkımızın emniyeti için, halkımızın yaşam seviyesinin yükselmesi yükseltilmesi için ve aynı zamanda ümmet-i Muhammed’in geleceği için hep birlikte yapacağımız çalışmaların inşallah Cenab-ı Hak nezdinde de kabul olmasını ve Cenab-ı Hakk’ın bizi muzaffer eylemesini temenni ediyoruz. Allah nasip ederse 7 Haziran sonrasında da yine esnafımızla birlikte olacağız, yine halkımızla birlikte olacağız. Bu çalışmalarda bize eşlik eden AK Parti Haliliye Kadın kolları İlçe Başkanımız Sayın Gülistan Satış’a ve Kadın Kollarının değerli yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah halkımızın hizmetinde hep beraber olacağız’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!