Başkan Demirkol, "Bu Sofra Herkesin"

Güncelleme Tarihi:

Başkan Demirkol, Bu Sofra Herkesin
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2015 15:26

BAŞKAN DEMİRKOL İFTAR SOFRASINDA

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, misafirlerini lüks oteller yerine Haliliye Belediyesi’nin kurduğu iftar sofrasında ağırlamayı sürdürüyor.
Rabia Meydanı’nda kurulan iftar sofrasının Ramazan’ın 6’ncı günündeki misafirleri, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, İl Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk ile ilçe başkanları, teşkilat üyeleri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar oldu.
BEYAZGÜL: "GELENEĞİMİZ DEVAM ETTİRİLİYOR"
Meydanda kurulan sofrada iftarını yapan misafirler, Ramazan Ayı’nda yaşattıkları manevi hava nedeniyle Başkan Demirkol’a teşekkür etti. Yemeğin ardından açıklama yapan İl Başkanı Beyazgül, "Böyle bir güzel gelenek Fevzi Bey tarafından devam ettiriliyor. Biz ona bir defa daha teşekkür ediyoruz. Sadece teşkilatımız değil, halkımız da faydalanıyor. Ramazan’ı özel ve güzel olmasına neden olan bu etkinliklerden dolayı belediye başkanlarımıza özellikle huzurunuzda bulunan Fevzi Bey’e teşekkür ediyorum" diye konuştu.
DEMİRKOL: "AMACIMIZ BU MANEVİ HAVAYI HEP BİRLİKTE TENEFFÜS ETMEK "
Toplanma amacının yemek yemek olmadığını ve maksadın manevi havayı teneffüs etmek olduğunu söyleyen Başkan Fevzi Demirkol ise şunları söyledi:
"Şimdi bu aziz mübarek günde, hepimizin burada toplanmasının nedeni sadece bir yemek, bir iftar değil. Elhamdülillah çok şükür hepimizin evinde bundan daha güzel yemekler var. Yalnız biz Haliliye Belediyesi olarak Haliliye ilçe merkezinde üç noktada, her akşam Ramazan boyunca iftar yemeği ikramımız vardır. Ayrıca bu meydanda her akşam 800 kişiye sahur ikramımız var. Yine yanı ateşin içinden çıkmış insanların yaşadığı, benim de her zaman yakınlık duyduğum Akçakale İlçemizde her akşam bir iftar yemeğimiz var. Biz bu iftar yemeklerinde sizi halkımızla buluşturmak ve bu manevi havayı hep birlikte teneffüs etmek ve Cenab-ı Hakk’ın bize bahşettiği nimetlere fazlasıyla şükretmek için buradayız."
ÇİFTÇİ: "HALİLİYE BELEDİYEMİZ ŞANLIURFAMIZIN TAMAMINI BİR RAYA GETİRİYOR"
Son olarak konuşan Başkan Nihat Çiftçi de, Haliliye Belediyesi’ne teşekkür ederek, "Hepinizin Ramazan’ı Şerifini tebrik ediyorum. İftar yemekleri kaynaşma noktasında, buluşmak, bir araya gelme, sofraları bereketli kılmak. Haliliye Belediyemiz de sağ olsun gerek iftarda gerek sahurda Şanlıurfamızın tamamını bir araya getiriyor. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!