Başkan Çolakbayrakdar'dan İnşaat Mühendisleri Odası'na ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çolakbayrakdardan İnşaat Mühendisleri Odasına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 17:44

Başkan Çolakbayrakdar'dan İnşaat Mühendisleri Odası'na ziyaret

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İnşaat Mühendisleri Odası’nda, mühendislerle bir araya geldi.

İnşaat Mühendisleri Odası konferans salonunda mühendislerle bir araya gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, inşaat sektörünün lokomotif sektörlerden biri olduğunu belirterek, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kocasinan ilçesinin 8 bölgesinde kentsel dönüşüm yapıldığını hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar, “Ziya Gökalp Mahallemizdeki 2 blok halinde yapmış olduğumuz kentsel dönüşüm konutlarının büyük ölçüde tamamlandı. İnşallah konutları 2018’in ilk yarısında hak sahiplerine teslim edeceğiz. Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla birlikte yeni yollar, parklar ve bir okulu daha bölgemize ve ilçemize kazandıracağız. Ayrıca Ahi Evran Mahallesi’nde de önümüzdeki yıl etaplar şeklinde çalışmalarımız başlayacak. Kuşçu’da ise farklı ve bölgenin yapısına uygun sosyal mekanlar kazandırmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Yener Torunoğlu da verdiği destek için Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

FOTOLU

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!