Başkan Çolakbayrakdar: "Okullarda örnek projeleri hayata geçiriyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çolakbayrakdar: Okullarda örnek projeleri hayata geçiriyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2018 17:26

Başkan Çolakbayrakdar: "Okullarda örnek projeleri hayata geçiriyoruz"

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Avukat Ahmet Ulucan İlkokul ve Ortaokulunu ziyaret etti.  

Başkan Çolakbayrakdar, İstiklal Marşı’nın Kabulü ’nün 97. yıldönümü dolayısıyla Ahmet Ulucan İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu karakalem ve suluboya resimlerinin sergisini gezdi. Ardından öğretmenlerle bir araya gelen  Çolakbayrakdar, onlarla sohbet edip, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç ve birim müdürleri eşlik etti. Başkan Çolakbayrakdar, “Her hafta geleceğimizi yetiştiren öğretmelerimizle bir araya gelip, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Buradaki okulda hanım öğretmenlerin daha fazla olduğunu gördük. Okulun başarısında hanım elinin değmiş olmasının da etkisi vardır. Ellerinize, emeğinize sağlık. Çocuklara vermiş olduğunuz özen ve gelmiş oldukları başarı seviyesinden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte geleceğimizin teminatı yavrularımızın yetiştirilmesi noktasında katkılarımız her geçen gün artarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ise eğitim ve öğretime verdiği desteklerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

 

FOTOLU

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!