Başkan Çolakbayrakdar, öğrencilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çolakbayrakdar, öğrencilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2018 17:12

Başkan Çolakbayrakdar, öğrencilerle buluştu

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 75. Yıl Rezan Has İlkokulunu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.    

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ile birlikte Yıldızevler Mahallesi’ndeki 75. Yıl Rezan Has ilkokulunu ziyaret etti. Başkan Çolakbayrakdar, okulun öğretmen ve öğrencileriyle bir araya gelerek, sohbet etti. Öğretmenlerin görüş ve önerilerinin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Okullardan gelen talepleri yerinde görebilmek ve yapılacak hizmetlerle ilgili istişare etmek için düzenli olarak okul ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Eğitim, öğretime her zaman destek veriyoruz ve geleceğimize yatırım yapıyoruz. Bu çerçevede 2 yıldır okullarımızın hijyen temizliğini yapıyoruz. Özellikle çocuklarımızın ortak yaşam alanlarını daha kullanışlı bir şekilde olması için gayret ediyoruz. Bu kapsamda okulumuza halı saha kazandırmanın yanı sıra birçok yatırım yaptık” ifadelerini kullandı.

Toplantının sonunda öğretmenlerin talep ve temennilerini de dinleyen Başkan Çolakbayrakdar, eğitime her zaman destek vereceklerini belirtti.

FOTOLU

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!