Başkan Çolakbayrakdar, MHP heyetini ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çolakbayrakdar, MHP heyetini ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 19:14

Başkan Çolakbayrakdar, MHP heyetini ağırladı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Baki Ersoy, MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan ve Kocasinan Belediyesi Meclis Üyeleri, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ı ziyaret etti.

Makamına yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri için birlik beraberlik ve uyum içerisinde çalışmanın mutluluk verici olduğunu söyledi. Çolakbayrakdar, “Gerek parti yönetimi gerekse meclis üyeleri şehrimiz için her zaman katkı sağlamışlardır. Ortak istişari kararlar neticesinde birlikte hareket edebilme kültürü her geçen gün artmıştır. Bundan dolayı bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Bu şehre daha güzel hizmet verme noktasında bir araya gelerek gerekli kararları vermek ve Kayseri ile ilgili ortak duyguyu sergilemek çok önemlidir.  İnşallah bundan sonrada daha iyi olur” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür eden MHP İl Başkanı Baki Ersoy ise, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada uyumlu bir şekilde çalışmak için istişarelerde bulunuyoruz. Birlik ve beraberlik içinde Kayseri için hizmetler üretebilmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar konuşmaların ardından MHP heyetine, Çözüm Merkezi’ni gezdirerek, yapılan faaliyetleri anlattı.

FOTOLU

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!