Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi'yi ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademiyi ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 13:30

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi'yi ziyaret etti

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 'Kocasinan Akademi' Erciyesevler tesisini ziyaret etti. Akademinin gençler için iyi bir fırsat olduğunu ifade eden Çolakbayrakdar, "“Çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmek için gayret gösteriyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, aşçılık, el sanatları, ebru, İngilizce gibi farklı branşlarda eğitim veren Kocasinan Akademi'nin Erciyesevler şubesinde, yaz kurslarında eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. 

Çocukların geleceğe hazırlanmasında üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, “Çocuklarımız için farklı branşlarda yaz kursları açmaya özen gösteriyoruz. Robotik kodlama kursumuzda, geleceğin mühendislerinin yetişmesi noktasında, teknolojiyi daha olumlu kullanabilen bir nesil yetiştiriliyor. Kurslarımızın hepsi dolu dolu. Yazın boş zamanlarını değerlendirme açısından Kocasinan Akademi, gençlerimiz için iyi bir fırsat oldu. Kurslara katılan bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Eğitmenlerimizi de tebrik ediyorum. Çünkü özverili çalışmalarıyla çocuklarımızla aralarında iyi bir sinerji oluşmuş” ifadelerini kullandı.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!