Başkan Çolakbayrakdar ilkokul öğrencilerini ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çolakbayrakdar ilkokul öğrencilerini ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2016 13:21

Başkan Çolakbayrakdar ilkokul öğrencilerini ağırladı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Sümer Osman Göksu İlkokulu’nun öğrencilerini ağırladı.



Başkan Çolakbayrakdar'a, Sümer Osman Göksu İlkokulu öğrencilerinin ziyaretine Okul Müdürü Ersel Türkmen ve okulun öğretmenleri de eşlik etti. Öğrenciler, okulda çıkaracakları dergi nedeniyle Başkan Çolakbayrakdar ile röportaj yaptı. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Başkan Çolakbayrakdar, “Gençlerimizin ve çocuklarımızın daha iyi mekanlarda daha güzel vakit geçirebilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Çocuklarımızın daha iyi eğitim görebilmeleri ve sportif faaliyetlerde bulunmaları için sosyal merkezler yapıyoruz. Şuanda planladığımız projelerin inşaatları sürüyor. Mahallelerimizde bu sosyal merkezlerimizin sayısını daha da artırarak devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.



Kocasinan Belediyesi olarak eğitim ve öğretime yapılan hizmetler hakkında da bilgi veren Başkan Çolakbayrakdar, “Yatırımlarımızda her zaman eğitim ve öğretim ön plandadır. Bu kapsam da en son olarak hayata geçirdiğimiz ve Kayseri’de bir ilk olan ‘Okul Temizlik Hijyen Ekibi’ uygulamasıyla okulun lavabo, tuvaletleri gibi sıhhi mekanlarını hijyenik temizliğini yaptırarak dezenfektasyon sağlıyoruz. Ayrıca okuldaki oyun alanların tadilatını yoksa yeni oyun alanları yapıyoruz. Çocuklarımız için çıkardığımız ‘Kocasinan Çocuk Dergisi’yle de eğitim dünyasının içerisinde farklı bir bakış açısı sunuyoruz. Dergimizle milli ve manevi değerlerimizi gelecek nesillerimize aktarıyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak bizler her alanda özelikle eğitim noktasında yapılacak her türlü yatırımın yanındayız” şeklinde konuştu.



FOTOLU



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!