Başkan, çocukların eğlencesine ortak oldu

Güncelleme Tarihi:

Başkan, çocukların eğlencesine ortak oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 17:41

Başkan, çocukların eğlencesine ortak oldu

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6'ıncısı gerçekleştirilen çocuk şenliğinde minikler, animatörler eşliğinde düzenlenen yarışmalar ve oyunlarla doyasıya eğlendi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy'de düzenlenen şenliğe katılarak çocuklarla halat çekme yarışı yaptı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl 6'ıncısını gerçekleştirdiği çocuk şenliği, Babadağ İlçesi'nin ardından Sarayköy'de başladı. Sarayköy İlçe Stadı'nda düzenlenen etkinlikte animatörler eşliğinde gönüllerince eğlenen çocuklar, halat çekme ve çuval yarışı gibi geleneksel oyunlarda birbirleriyle yarıştı. Çocukların eğlencesine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan da ortak oldu. Halat çekme mücadelesine katılan Zolan, hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Çocuk Şenliği ilçelerde tamamlanmasının ardından kent merkezinde devam edecek.
SANAL DÜNYADAN GERÇEĞE
Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, çocukları sanal dünyadan ayırarak gerçek dünyayla buluşturmayı amaçladıklarını söyledi. Zolan, "Çocuklarımız burada çok mutlu. Amacımız çocuklarımızın burada arkadaşlıklar edinerek, dostluklarının pekişmesini sağlamak. Sanal dünyadan gerçek hayata dönsünler istiyoruz. İstiyoruz ki çocuklar gelecek nesillere de bu oyunları aktarılabilsinler" dedi. Aileleri çocuklarını sanal dünyaya mahkum etmemeleri yönünde uyaran ve spor aktivitelerine yönlendirmeleri gerektiğini söyleyen Zolan, "Küçücük yaştaki çocuklarımızın eline anı kurtarmak için cep telefonu vermememiz gerekiyor. İleride bu hatayı düzeltmek, onları sanal dünyadan koparmak daha zor oluyor. Çocuklarımız gerçek dünyanın olduğunu unutmasın. Onların burada kuracağı dostluklar gelecekteki hayatlarında önemli olacaktır. Çocuklarımızı spor alanlarına yöneltin. Açtığımız spor kurslarına, sanat kurslarına mutlaka gelsinler" diye konuştu.

Hasan ARSLAN / SARAYKÖY (Denizli), (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!