Başkan Çoban o öğrencileri unutmadı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çoban o öğrencileri unutmadı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2018 10:18

Başkan Çoban o öğrencileri unutmadı

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, okullarını ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz'ın makam aracındaki Türk bayrağını öpen 3 öğrenciyle buluştu.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, geçen hafta okulu ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz'ın makam aracındaki Türk bayrağını öperek gündeme gelen Erenler İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti. 'Her okula bir bilgisayar bir televizyon' kampanyası kapsamında okula gelen Başkan Burhanettin Çoban, bayrağı öpen 3'üncü sınıf öğrencisi Aynur Çetin, 1'inci sınıf öğrencileri Abdurrahman Çavlan ve Amirroham Rasoolı ile görüştü.
Öğrencilerin al bayrağa olan sevgisinin tüm Türkiye'yi duygulandırdığını söyleyen Başkan Çoban, çocuklarla yakından ilgilendi. Vatana ve şehitlere gösterdikleri vefadan dolayı öğrencileri tebrik eden Çoban, öğrencilerin okul bahçelerine park talebine de sessiz kalmadı. Kısa sürede parkın yapılacağı müjdesini veren Çoban, "Çocuklar bizim geleceğimiz. Biliyoruz ki onlara yatırım yapmak, geleceğimize yatırım yapmaktır. Bu vesileyle bayrak sevgisini yüreğinde taşıyarak hepimizi duygulandıran çocuklarımızı bir kez daha tebrik ederek, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!