Başkan Çınar'dan, Başkan Polat'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çınardan, Başkan Polata ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2018 15:18

Başkan Çınar'dan, Başkan Polat'a ziyaret

Haberin Devamı

MALATYA, (DHA)- YEŞİLYURT Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Çınar, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat'ı ziyaretimiz seçim yoğunluğundan dolayı biraz gecikti. Büyükşehir Belediyemizde ve Yeşilyurt Belediyemizde değişimler yaşandı. Malatya'mızda yeni bir süreç başladı. Yeni sürecin çok daha güzel olacağına inanıyorum. Bu süreçte Malatya'ya en güzel hizmeti yapıp hizmet çıtasını daha yukarılara taşıyacağız. Sayın Başkanımıza tekrar yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor. Rabbim bizleri muvaffak etsin" dedi. 
Yeşilyurt'ta Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile birlikte dört yıl hizmet ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Polat ise "Malatya'da yaşanan süreçte hem Büyükşehirde hem de Yeşilyurt Belediyemizde değişiklikler oldu. Bizler Malatya'ya hizmet etme heyecanı ile 7 gün 24 saat çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimize ilçe belediyelerimiz ile birlikte aynı anda hizmet götürmeye çalışacağız. Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak devraldığımız hizmet çıtasını daha yukarılara taşımak için mücadele edeceğiz. Ben de Yeşilyurt Belediye Başkanımıza yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!