Başkan Çiftçi: Şehit olmaya hazırız

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çiftçi: Şehit olmaya hazırız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2018 10:52

Başkan Çiftçi: Şehit olmaya hazırız

Haberin Devamı

AKÇAKALE (Şanlıurfa),(DHA) - ŞANLIURFA Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Suriye sınırına komşu Akçakale'de temaslarda bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Suriye sınırının sıfır noktası Akçakale İlçesini ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de sürdürdüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin açıklama yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Ne kadar şehit verirsek verelim, vatan için canımız feda ve şehit olmaya hazırız" dedi. Suriye'de yaşanan olumsuz gelişmelerle birlikte Türkiye'nin 3 milyon 500 bin Suriyeliye ev sahipliği yaptığına vurgu yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Yanı başımızda Telabyad'a yaşayan Türkmenler, Arap kardeşlerimiz vardır. Kardeşlerimiz şuan ülkemizde misafir olarak ve bunlardan 542 Bin'i Şanlıurfa'da yaşıyor. Suriye'nin sahipleri onlardır ve onların olacaktır. Allah'ın izniyle gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatında Peygamber ocağı Hz. Muhammedin'in ordusu her zaman zaferlere nail olacaktır. Harekatta Şanlıurfa olarak bir haftada 2 şehit verdik ve  2 gazimiz var. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum ve bizler ne kadar şehit verirsek verelim, vatan için canımız feda ve bizlerde şehit olmaya hazırız" şeklinde konuştu.
Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise, "6 yıldır savaşın içindeyiz. Afrin operasyonuna halkımız destek veriyor. Allah'ın izni ile halkımızın yarısı da şehit olsa, biz burada kalmaya devam edeceğiz. Bayrağın dimdik ayakta, devletimizin bölünmez bütünlüğü için herkes şehit olmaya hazır. Allah'ın izni ile ordumuz zaferler kazanacaktır" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!