Başkan Çetinkaya yerleşik yabancılarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çetinkaya yerleşik yabancılarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2018 12:16

Başkan Çetinkaya yerleşik yabancılarla buluştu

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan Mahallesi'nde yerleşik yaşayan yabancılarla bir araya geldi.

İngiltere, Almanya ve Hollanda gibi Avrupa ülkelerinden gelip Adrasan'a yerleşen yabancılarla mahallede toplantı yapan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, sorunları dinledi. Yerleşik yabancılar Başkan Çetinkaya'ya, başta çevre temizliği, ulaşım, güvenlik ve mahalle içi trafiğinden şikayetçi olduklarını belirtti. Yabancılar, sebze atıkları, tüketilen içecek ve yiyeceklerin orta yerde bırakılarak çevre kirliliğine sebep olunmasının yanında Adrasan Koyu ve çevresinde yakalanan mültecilerden rahatsız olduklarını ayrıca tarihi Likya Yolu'nda yerli ve yabancı çok sayıda insanın yürüdüğünü ve bu yolda çok az önlem alındığını da kaydetti.

Başkan Hüsamettin Çetinkaya da "Saydığınız birçok sorun insan kaynaklı. Bunlar aşılamayacak sorunlar değil. İnsanlarımız biraz daha duyarlı olsa sorunlar minimum seviyeye inecek. Sorunları çözmek için topyekûn sizler de dahil hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu toplantı burada kalmamalı. Belediyemize gelin bir toplantı da orada yapalım. Adrasan, dünyaya açılan penceremiz ise buna sahip çıkmalıyız. Burası bir tatil beldesi. Adrasan sorunlarıyla değil, tarihi ve doğal güzellikleri ve huzuruyla ünlü olmalıdır. Duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!