Başkan Çetinkaya öğrencilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çetinkaya öğrencilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 14:08

Başkan Çetinkaya öğrencilerle buluştu

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kariyer günü etkinliğinde Kumluca Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Sultan Alpaslan Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirilen kariyer günü etkinliğinde öğrencilere, hayat tecrübelerini paylaşan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Yaşantısından örnekler veren Çetinkaya, yaklaşık 15 yıl süreyle eğitim camiası içerisinde yer aldığını, bu sürenin tamamına yakınını da yönetici olarak geçirdiğini belirtti. Siyasete girmeden önceki son 3 aylık sürede ortaokul öğrencilerinin matematik derslerine girdiğini anımsatan Hüsamettin Çetinkaya, eğitim hayatında bu sürenin ayrı bir yeri olduğunu kaydetti.

Başkan Çetinkaya, "Hayatım boyunca verdiğim sözden asla dönmedim. Bir söz vermeden, karara varmadan önce çok düşünürüm, ancak verdiğim karardan dönmem. Bu eğitimci olarak çalıştığım zamanda da böyleydi, siyasetçi olarak çalıştığımda da böyle devam etti. Kararlı duruş, yanlış bile yapsanız insanlara güven veriyor, ben de bunun faydalarını hep gördüm" dedi.

Öğrencilerin sorularını da cevaplandıran Çetinkaya, özellikle siyaseti bırakıp bırakmayacağı veya siyasete başka bir alanda devam edip etmeyeceği yönündeki sorulara "Bunu zaman gösterecek, hiçbir zaman şu görevi istiyorum diye bir talebim olmadı. Bundan sonrada olmaz. Bunu zaman gösterecek. Ama insanlara faydalı bir hizmetimiz olacaksa da asla görevden kaçmam" dedi.

Söyleşi sonunda Kumluca Anadolu Lisesi Müdürü İsmet Eraslan, Başkan Çetinkaya'ya plaket takdim etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!