Başkan Çetin, işçileri sevindirdi.

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çetin, işçileri sevindirdi.
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 11:24

Başkan Çetin, işçileri sevindirdi.

Haberin Devamı


Fatih ÇELİK/ VARTO (Muş), (DHA)- Hizmet İş Sendikası Muş Şube Başkanlığı ile Varto Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. 
    Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, Hakiş Muş Şubesi Başkanı Yaşar Kalır, Varto Temsilcisi Fethi Karataş ile gerçekleştirilen toplu iş görüşmelerini tamamladı ve belediye çalışanları ile üç yıllık sözleşme imzalandı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, şunları söyledi:
     "Aynı iş yerinde aynı bölümde çalışan işçilerimiz arasında farklı maaşlar alan isçilerimiz var. Bu farklılıkları eşitledik, her kes aynı maaşı alacak. Ayrıca personele 125 TL fark ödeyeceğiz. İşçilerimiz gerçekten çok iyi çalışıyorlar. Belediyemiz adına hedeflediğimiz çalışmaları son aşamasına getiriyoruz. Parklarımız tamamladık suyu getireceğiz. Büyük bir çay bahçesi açıyoruz. Peyzaj çalışması yaptık oturakları ilçemizin çeşitli yerlerine bıraktık. Kanalizasyon projemiz var. İnsanlarımızda çok büyük bir memnuniyet var. İlçede dolaştık merkezde çöp görmedik. Bizde dedik madem bu kadar güzel çalışan işçilerimiz var, bizde bunları hak ettikleri şekilde ödüllendirelim."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!