Başkan Çetin, Ankara’daki Terör Eylemini Kınadı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çetin, Ankara’daki Terör Eylemini Kınadı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2015 13:18

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Ankara’da meydana gelen ve 97 kişinin hayatını kaybettiği terör olayını kınayarak “Teröre ve ona destek verenlere lanet olsun” dedi.
Türkiye’yi yasa boğan Ankara’daki terör eylemi sonrası Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, eylemi sert bir dille lanetledi. Ankara Tren Garı önünde gerçekleştirilen menfur saldırı sonucu 97 kişinin hayatını kaybetmesini Türkiye’yi yasa boğduğunu belirten Başkan Çetin, yaptığı açıklamada terörü ve teröre destek verenleri kınadı.
“Ankara’daki saldırı Türkiye’nin birlik ve beraberliğini bozamayacak” diyen Çetin, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: “Ankara’da meydana gelen menfur terör saldırısı hepimizi derinden üzmüştür. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, yaralılara da acil şifalar temenni ediyorum. Acımız çok büyük. Aziz vatanımızda, necip milletimizin arasına nifak tohumu ekmek isteyenler dün olduğu gibi bugün de mahkûm olacaktır. İnsanlıktan, vicdandan yoksun olanlar kahpece eylemler yaparak insanların yaşam hakkını elinden alıyor. Şu bilinmelidir ki Türk milleti, bu hain emeller peşinde olan bütün terör örgütlerinin kökünü kazıyacak güç ve kudrete sahiptir. Gün birlik günüdür. Rabbim hepimize sabır versin. İnşallah bu olayın failleri kısa sürede ortaya çıkarılacaktır. Bir kez daha bu hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!