Başkan Çelikcan'dan Demirspor'a 100 bin lira prim

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çelikcandan Demirspora 100 bin lira prim
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2018 16:19

Başkan Çelikcan'dan Demirspor'a 100 bin lira prim

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)-ADANA'nın Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Adana Demirspor'un düşme hattından bir an önce kurtulması için bütün Adanalı vatandaşların Adana Demirspor'a destek olması gerektiğini belirtti.
Adana Demirspor ve Adanaspor'un eski parlak günlerine tekrar dönmesi halinde Adana'ya da büyük bir ekonomik canlılık getireceğini belirten Başkan Çelikcan, ''Adana, spor alanında potansiyeli olan bir şehir. Adana'dan bir çok ünlü futbolcu yetişti. Biz Yüreğir Belediyesi olarak Yüreğir'de bulunan bütün amatör spor kulüplerine destek oluyoruz. Adana'da maddi durumu iyi olan işadamlarımız da spora ve sporculara destek olurlarsa Adana'da spor alanında daha iyi yerlerde oluruz. Burada en önemli meselelerden biri ise gençlerimiz ve çocuklarımız spor ile sokağın olumsuz koşullarından kurtulurlar. Kötü alışkanlılar edinmezler, fiziksel kişisel gelişimlerine spor olumlu katkı sağlamaktadır" diye konuştu.
ESKİŞEHİR GALİBİYETİNE1 00 BİN LİRA PRİM
Adana Demirspor'un cumartesi günü çok önemli bir maça çıkacağını belirten Başkan Mahmut Çelikcan, ''Tüm Adana'nın kalbi Eskişehir'de olacaktır. Pazar günü ise Adanaspor, Altınordu ile kendi evinde mücadele edecek. Her iki maçta da futbolcu kardeşlerime ve tüm teknik ekibe bu önemli maçlarda başarılar diliyorum. Adana Demirspor'a, Eskişehir'den 3 puan almaları durumunda 100 bin lira prim vereceğiz'' dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!