Başkan Çelikcan Ramazan ayı boyunca vatandaşlar birlikte

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çelikcan Ramazan ayı boyunca vatandaşlar birlikte
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 15:37

Başkan Çelikcan Ramazan ayı boyunca vatandaşlar birlikte

Haberin Devamı

 

ADANA,(DHA)- ADANA'nın Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ilçede geleneksel hale getirdiği Ramazan İftarlarını her yıl genişleterek sürdürüyor.
Ramazan ayı başladığı günden bu yana her gün ayrı bir mahallede vatandaşlarla birlikte iftar yapan Başkan Çelikcan hafta sonu Solaklı ve Çamlıbel Mahallelerinde  vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği her mahallede mahalle muhtarları ve vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Çelikcan ''Ramazan'ın manevi duygusunu vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz'' dedi.
Ramazan ayı boyunca evinde iftar yapamadığını ve bundan da hiç şikayetçi olmadığını belirten Başkan Çelikcan ''Göreve geldiğim günden bu yana Adana'da sokak iftarlarını geleneksel hale getirdik. Artık bütün ilçeler başlattığımız bu projeyi devam ettiriyorlar. Bu sayede vatandaşlarımızla birebir görüşme şansımız oluyor. Mahalle muhtarlarımızı da yerinde ziyaret edip yapılması gerekenleri yerinde tespit ediyoruz. Çünkü muhtarlarımız sürekli vatandaşlara birlikte olan insanlar. O yüzden muhtarlarımıza da özel önem veriyoruz. İstekleri ve taleplerini önemsiyoruz" diye konuştu.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!