Başkan Çelikcan konut inşaatını gezdi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çelikcan konut inşaatını gezdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2018 12:11

Başkan Çelikcan konut inşaatını gezdi

Haberin Devamı

ADANA ,(DHA)- ADANA'da Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'nde devam eden 644 dairelik konut inşaatını gezdi.
Başkan Çelikcan, 644 dairelik konut inşaatının devam ettiğini 1 yıl içinde de teslimat yapılacağını söyledi. Çelikcan şöyle konuştu:
"Yüreğir Belediyesi öz kaynakları ile Atakent Mahallesi'nde yapılan 644 dairelik Sosyal Konut projesinin inşaatı devam ediyor. Konut başvurularına şartları uyan vatandaşlarımız  ay sonuna kadar başvurularını yapabilirler. Konut Başvurularını Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapabilirler. Başvurular tamamlandıktan sonra şartları uyan vatandaşlarımızı noter huzurunda çekilecek kura ile belirleyeceğiz Başvuru formu ve başvuru şartları ile ilgili ayrıntılı bilgi http://www.yuregir.bel.tr adresinde bulunmaktadır."
Konutlardan şartları uygun olan bütün Yüreğirli vatandaşlarımız faydalanacağını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan '' Bütün amacımız vatandaşlarımızın içerisinde her türlü sosyal donatıları kreş, kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu  olan sıcak bir yuvaya kavuşmalarıdır'' diyerek sosyal konut projesinin Yüreğir Belediyesi tarihinde yapılan en büyük yatırım olduğunu belirtti.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!