Başkan Çelik ve eşi yaşlıları ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çelik ve eşi yaşlıları ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2018 12:03

Başkan Çelik ve eşi yaşlıları ziyaret etti

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA)- BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, Yaşlı Destek Programı (YADES) projesi kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelik ile birlikte proje kapsamında hizmet verilen bazı yaşlılarımızı evlerinde ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamaya koyduğu YADES kapsamında hizmet verilen yaşlılarımızı evlerinde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelik ile birlikte Yavuzlar Mahallesi’nde oturan Safure Kara’nın misafiri oldu. Safure Kara’ya verilen hizmeti yerinde gören Başkan Çelik, bir süre sohbet etti ve Safure Teyze’nin hayatını ve isteklerini dinledi. Başkan Çelik, eşi İkbal Çelik ile birlikte akşam yemeğini de Safure Kara’yla birlikte yedi. Yemek sonrası Safure Teyze dua ettirdi ve yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelik ile birlikte daha sonra Hürriyet Mahallesi’nde oturan Fatma Duldar’ı, Becen Mahallesi’nde yaşayan Müjgan Özbarutçuyu’da ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi’nin YADES projesi kapsamında vermiş olduğu hizmetlerden yaşlılarımızın memnuniyetlerini alan Başkan Çelik, yaptıkları ziyaretlerle ne kadar doğru işler yaptıklarını görme fırsatı bulduğunu söyledi. Tek gayelerinin şehirde yaşayan vatandaşların duasını almak ve onları mutlu etmek olduğunu belirten Başkan Çelik, “YADES ile evlerine hizmet götürdüğümüz bütün büyüklerimiz bizler için hayır duaları ediyorlar. Allah dualarını bizlerden eksik etmesin. Bizim de tek gayemiz bu şehirde yaşayan vatandaşlarımızın duasını almak ve onları rahat bir ortamda yaşatmak. Bunun için de gece gündüz demeden bütün çalışanlarımızla birlikte vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz” diye konuştu.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!