Başkan Çelik, Özvatan'da

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çelik, Özvatanda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2018 17:25

Başkan Çelik, Özvatan'da

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Özvatan ilçesini ziyaret etti. Çelik, ilçelere yatırıma devam edeceklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı  Çelik'i, Özvatan'da AK Parti İlçe Başkanı Nasip Aksoy ve vatandaşlar  karşıladı. İlçelere önem verdiklerini belirten Başkan Çelik, Özvatan'a hizmet ederken, çocuklarımız eğlensinler, spor yapsınlar ve her konuda eğitim alsınlar istedik. Şu an verilen trafik eğitimi ile olası bir kazayı önlersek ne mutlu bize. Aileler de bu merkezlerden çok memnun. Sosyal yaşam merkezleri ilçelerde yaptığımız en iyi hizmetlerden birisi oldu” dedi. 

Özvatan Belediyesi'ni de ziyaret eden Mustafa Çelik,  ilçe belediye başkanı Halit Demirle bir araya geldi. Çelik, ilçelere hizmet ederken parti ayrımı yapmadıklarını dile getirerek, “İlçelerimizden elimizi ve desteğimizi hiç çekmedik. Türkiye’de örnek gösterilecek şekilde çalışıyoruz. Hizmeti yaparken o ilçenin partisine ve ideolojisine bakmadık. Biz ilçelerimizdeki hemşehrilerimize hizmet ediyoruz. Özvatan’da da uyum içinde çalışıyoruz. Sizlerin yaptıklarınızı da takdir ediyoruz. Başarılı bir şekilde çalışıyorsunuz. Bunlar birlik beraberliğin getirdiği bereket. Rabbim birlik beraberliğimizi daim etsin” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!