Başkan Çelik Kocasinan'da mahalleleri gezdi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çelik Kocasinanda mahalleleri gezdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2018 11:53

Başkan Çelik Kocasinan'da mahalleleri gezdi

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ekonomi eski Bakanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ile birlikte Kocasinan ilçesine bağlı mahalleleri ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan ilçesine bağlı 8 mahalleyi kapsayan programına Buğdaylı Mahallesi ile başladı. Buğdaylı’da vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Çelik’e AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş da katıldı. 8 mahalleyi kapsayan program Akçatepe Mahallesi ile devam etti. Akçatepeli vatandaşlarla görüşen Başkan Mustafa Çelik, kadınların mahalle fırını talepleri üzerine kullanılmaz hale gelen daha önceki fırında incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, fırının yeniden aktif hale getirilmesi için talimat verdi.

“24 HAZİRAN SEÇİMLERİ YÜZYILIN SEÇİMİ”

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Akçatepe Mahallesi’nden Salur Mahallesi’ne geçtiler. Salur ziyaretinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çelik, 24 Haziran Pazar günkü seçimleri yüzyılın seçimi olarak nitelendirdi. Kocasinan’ın mahallelerini adım adım bildiğini ve sık sık gitmeye çalıştığını da ifade eden Başkan Çelik, yapılan hizmetlerden de bahsetti. Ekonomi Eski Bakanı Mustafa Elitaş da, “Muhalefet ne kadar görmese görmesin milletimiz yapılan hizmetleri biliyor” diye konuştu.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!