Başkan Çelik: Kayseri, Cumhurbaşkanımızı bağrına basacak

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çelik: Kayseri, Cumhurbaşkanımızı bağrına basacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 14:14

Başkan Çelik: Kayseri, Cumhurbaşkanımızı bağrına basacak

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Aralık Pazar günü yapacağı Kayseri ziyaretine ilişkin bir açıklama yaparak, Kayseri'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bağrına basacağını belirtti. Başkan Çelik, Erdoğan'ın Kayseri'de 262 milyon TL'lik yatırımı hizmete açacağını da kaydetti.

Başkan Mustafa Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kayseri programına ilişkin tüm hazırlıkların tamamlandığını belirtti. 4 Aralık Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kayseri'ye geleceğini ifade eden Çelik, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Kayseri'ye gelerek çok sevdiği Kayserililerle hasret giderecek" dedi.

Kayseri halkının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini ve her ziyaretinde bağrına bastığını dile getiren Çelik, "Kayseri, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatanını ve milletini çok seven ve her türlü şer odaklarına karşı dimdik duran Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmaya devam edecektir" diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 4 Aralık Pazar günü saat 15.00'te Büyükşehir Belediyesi'nin toplu açılış törenine katılacağını belirten Başkan Mustafa Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yaz döneminin başından itibaren kent merkezi ve ilçelerimizde pek çok açılış töreni yaptık. Birçok yatırımımızı hizmete açmış olmamıza rağmen halen açılışını resmi olarak yapmadığımız yüz milyonlarca liralık yatırımımız var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 262 milyon TL'lik yatırımın açılışını gerçekleştirecek. Bu yatırımlarımız arasında 52 milyon TL'yi aşkın maliyetiyle Bilim Merkezimiz de bulunuyor. Bilim Merkezi, Türkiye'nin en önemli bilim merkezlerinden birisi olacak ve Kayseri'nin cazibesini artıracak. Toplu açılış törenimiz kapsamında Bünyan, Özvatan, Sarıoğlan ve Palas Kadın ve Gençlik Merkezlerini de hizmete açacağız. Diğer ilçelerimizdeki kadın ve gençlik merkezlerimizin daha önce açılışlarını yapmıştık. Yine ilçelerimizde yapmış olduğumuz alt ve üst yapı yatırımlarının da açılışlarını gerçekleştireceğiz. Erciyes'te devam eden yatırımlarımızdan Develi Kapı'daki karlama üniteleri de toplu açılış programımızın içinde yer alıyor. Belediyemizin hayırseverlerimizle birlikte yaparak Milli Eğitime bağışladığı dört okulumuzun açılışlarını da Sayın Cumhurbaşkanımız toplu açılışla gerçekleştirecek. Bu yatırımların yanı sıra Elektrik Şirketimiz ve bazı ilçe belediyelerimizin yatırımları da toplu açılış töreniyle hizmete açılacak." 

Kayseri'yi her haliyle daha konforlu bir kent haline getirmek için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Çelik, bununla birlikte her alanda daha donanımlı bireyler yetişmesi için yeni tesisler yaparak imkanları artırdıklarını söyledi. Başkan Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak olan toplu açılış törenine tüm halkı davet etti.  

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!