Başkan Çelik, AK Parti, CHP ve MHP'yi ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çelik, AK Parti, CHP ve MHPyi ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 15:42

Başkan Çelik, AK Parti, CHP ve MHP'yi ziyaret etti

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Mustafa Çelik, AK Parti, CHP ve MHP il başkanlıklarını ziyaret etti, "15 Temmuz sonrasında tüm Türkiye'de yaşanan birlik ve beraberlik ortamı pekişerek devam etmeli" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilk ziyaretini MHP İl Başkanlığı'na yaparak İl Başkanı Baki Ersoy'la bir süre görüştü. Ziyarete MHP ilçe başkanları da katıldı. 15 Temmuz ve sonrasında ülkemizin zorlu bir süreç geçirdiğini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Eğer bugün hepimizin yüzü gülüyorsa ve işimizde gücümüzdeysek, geçirdiğimiz zorlu süreçte ülke ve millet olarak vatana, bayrağa, millete sahip çıkmamızla mümkün oldu. Bu süreçte iktidar da muhalefet de gereken hassasiyeti ziyadesiyle gösterdi. Böyle bir sıkıntılı durum olduğunda Türk Milleti olarak nasıl bir tavır gösterilmesi gerektiğini ortaya koyduk" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ikinci ziyaretini CHP İl Başkanlığı'na yaparak İl Başkanı Feyzullah Keskin ile görüştü. Başkan Çelik, iktidarı, muhalefeti, sivil toplum kuruluşları ve akademik çevresiyle herkesin vatan, millet, bayrak ortak paydasında birleşerek hainlere karşı durduğunu belirtti. Çelik, "Bu süreçte diğer partilerimiz gibi CHP'nin de parti olarak gösterdiği tavır ve birlik beraberlik noktasındaki çalışmalara vermiş olduğu katkıdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, AK Parti İl Başkanlığı'nı da ziyaret ederek İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'le görüştü. Ziyarette AK Parti'nin Kayseri Koordinatörü de olan Kahramanmaraş Milletvekili Fatih Arıkan da yer aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!