Başkan Can: Şehitler şerefimiz, gaziler onurumuzdur

Güncelleme Tarihi:

Başkan Can: Şehitler şerefimiz, gaziler onurumuzdur
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2016 12:45

Başkan Can: Şehitler şerefimiz, gaziler onurumuzdur

Haberin Devamı

MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde, şehit yakınları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Şevket Can, "Şehitler bizim şerefimizdir, gaziler bizim onurumuzdur"
Belediye Başkanı Şevket Can, Belediye Meclis Salonu'nda şehit yakınlarıyla bir araya geldi. Burada konuşan Başkan Can, ikameti Tarsus’ta olan ve Tarsuslu olan bütün şehit yakınlarına ev vereceğini belirterek, şöyle devam etti:
"Şehitler için ne yapsak azdır. Ülkemiz için, milletimiz için, bayrağımız için, dinimiz için, bu ülkenin bir karış toprağı için hayatlarını hiçe sayarak Hakk’ın rahmetine kavuşan, şehitlik mertebesiyle şereflenen evlatlarınızın, annesi babası ve kardeşleri olarak sizleri saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Şehitlik mertebesinin kutsallığını dinimizce hepimiz biliyoruz. Şehitler bizim şerefimizdir, gaziler bizim onurumuzdur."
Konunun yasal boyutu hakkında da bilgi veren Başkan Can, şunları kaydetti:
"Şehidimiz evli ise hak sahibi olarak hukuken eşini baz alacağız, eğer hanımı evlenmişse ayrı bir olay çıkıyor veya şehidimiz bekar ise anne, baba ve kardeşlerini eğer anne baba yoksa kardeşlerini baz alacağız. Bu bilgileri toplamak için arkadaşlarımız sizlerle birebir detaylı toplantı düzenleyecektir."

Toluyan DUMAN/TARSUS(Mersin), (DHA)
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!