Başkan Çalık'tan pehlivanlara ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çalıktan pehlivanlara ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2018 16:45

Başkan Çalık'tan pehlivanlara ziyaret

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Kırkpınar güreşleri için hazırlanan güreşçileri ziyaret etti.

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Çandır Mahallesi'ndeki Serik Belediyesi Spor Tesisleri'nde antrenman yapan Serik Belediyespor güreş takımını ziyaret etti. Başkan Çalık'a Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Aksu ile İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Ece eşlik etti.

Başkan Ramazan Çalık, güreşçilerinin Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde son yağlı çalışmalarını yaptıklarını söyledi. Amaçlarının ata sporunu daha üst seviyelere getirmek olduğuna belirten Çalık, bu yıl 5 başpehlivan ile güreşlere katılacaklarını, alttan da çok iyi güreşçilerin geldiğini ve bu sene hem başpehlivanlık hem de diğer kategorilerde başarıyı yakalamak için çalıştıklarını söyledi.

Güreşçilerinin üstünlüğünü bugüne kadar ispatladığına vurgu yapan Başkan Çalık, altın kemeri almış, final güreşmiş güreşçilerin kadrolarında yer aldığını, ekip içerisinden bir güreşçinin bu yıl Kırkpınar'da altın kemeri alacağına inandıklarını ve bunun için hazırlandıklarını söyledi. Güreş takımları için bütün alt yapıyı oluşturduklarını aktaran Çalık, şu anda Türkiye'de en iyi ekip olduklarını ve en iyi tesislere sahip olduklarını da anlattı.

Antrenman sonrası dua edilerek güreşçiler için kurban kesildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!