Başkan Çalık çocuklarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çalık çocuklarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2016 15:12

Başkan Çalık çocuklarla buluştu

Haberin Devamı

 

SERİK, (DHA) - SERİK Belediye Başkanı Ramazan Çalık, yetim ve öksüz çocuklarla bir araya gelerek bisiklet hediye etti.

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan etkinlikte ilçede anne ve babasını kaybederek yetim ve öksüz kalmış 13 çocuk ve onların bakımını üstlenen akrabalarıyla bir araya geldi. DSİ Hasbahçe Parkı'nda gerçekleşen kahvaltılı buluşmaya Başkan Çalık'ın eşi Hayrunisa Çalık da katıldı.

Ramazan Çalık, "Bu çocuklarımıza gençlerimize bakan ailelere teşekkür ediyorum. Yetimlere bakan, evinde himaye eden ailelerden Allah razı olsun. Sizin gençleriniz bizim de gençlerimiz. Senede bir iki kez buluşalım. Çocuklarımıza bakan aileler müsaade ederse ihtiyaçlarını giderelim. Her bayramda kıyafetlerini biz alalım, harçlıklarını verelim. Biz okutalım. Belediye olarak ne yapılması gerekirse yapmaya hazırız. 2 bin 850 bisiklet dağıtıldı ve en anlamlısı burada verilen bisikletler oldu. Bir ihtiyacınız olursa da bize gelmeye çekinmeyin. Eşime, aile birimi sorumlusuna veya bana da ulaşabilirsiniz" dedi.

Kahvaltının ardından çocuklara yeni yıl hediyesi olarak Sağlık Bakanlığı ve Serik Belediyesi işbirliğiyle temin edilen bisikletler dağıtılırken, yeni yıl harçlığı ve eşofman takımı da hediye edildi.

Başka Çalık büyük bisikletlere binemeyecek olan küçük çocuklara da 3 tekerlekli bisiklet temin edilerek hediye edilmesi sözü verdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!