Başkan Çakır'dan, Emniyet Müdürü Urhal'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çakırdan, Emniyet Müdürü Urhala ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2018 17:27

Başkan Çakır'dan, Emniyet Müdürü Urhal'a ziyaret

Haberin Devamı

Taha AYHAN/MALATYA, (DHA) - MALATYA Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal'ı ziyaret ederek yeni emniyet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.
Malatya’ya güzel bir hizmet binası kazandırıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Ülke olarak terörle çok uzun yıllardır mücadele etmekteyiz. Son dönemlerde yurt içinde bilinçli ve kapsamlı bir şekilde terör yapılanmalarına karşı mücadele edilirken, terör destekçilerine yönelik olarak da yurtdışında büyük bir operasyon yürütülmektedir. Terörle mücadele eden emniyet güçlerimizin her daim yanında olduğumuzu, geride bıraktıkları ailelerinin yalnız olmadığını göstermek için ailelerine ziyaretler gerçekleştiriyoruz" dedi.
Başkan Ahmet Çakır'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Emniyet Müdürü Urhal ise, "Ülkemiz olağanüstü bir süreçten ve dönemden geçiyor. Bu dönem ve sürece millet ve devlet olarak bir bütün olarak aynı hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini biliyoruz. Güvenlik kuvvetleri olarak Malatya ölçeğinde genel kamu düzeninin sağlanması suç ve suçluluğun önlenmesi noktasında gerekli bütün tedbirleri alıyoruz. Malatya’nın gerçekten huzurlu bir kent olduğunu her boyutu ile görmekteyiz" şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!