Başkan Çakır’dan ATO’ ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çakır’dan ATO’ ya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2018 18:38

Başkan Çakır’dan ATO’ ya ziyaret

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Baran'ı ziyaret etti.

Geçen Pazartesi günü geniş katılımlı bir heyet halinde TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu' nu ziyaret eden Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır'ın Ankara temasları devam ediyor. Başkan Çakır 20 Nisan Cuma günü yapılan seçimler sonucunda tekrar yönetim kurulu başkanı seçilen Yüksel Baran’'ı ziyaret etti. Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Türkiye Yem Sanayicileri Birliği Başkanı Ülkü Karakuş'un da hazır bulunduğu ziyarette Çakır, duyduğu memnuniyeti dile getirerek Baran'ı kutladı.

Başkan Çakır, "Ankara Ticaret Odası yönetimine seçilen ve görev alan tüm arkadaşlarımıza da Sayın Başkanın şahsında başarılar diliyorum. Ankara Ticaret Odası camiamızın en köklü ve önemli kurumlarından biri. Önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de borsamız ile Ankara Ticaret Odası iş birliklerini daha da arttırarak devam etmek arzusundayız" dedi.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Baran'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanın nezdinde Samsun Ticaret Borsası organlarında görev alan tüm arkadaşları kutluyor ve başarılı bir dönem geçirmelerini diliyorum" şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!