Başkan Çağırıcı’dan ikinci Gençlik Merkezi müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çağırıcı’dan ikinci Gençlik Merkezi müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 13:06

Başkan Çağırıcı’dan ikinci Gençlik Merkezi müjdesi

Haberin Devamı

İSTANBUL (DHA) - BAĞCILAR Belediyesi Gençlik Merkezi’nin KOSGEB ve Halk Eğitim Merkezi’nin katkılarıyla düzenlediği kursları başarıyla tamamlayan genç kursiyerler Katılım Belgesi’ne kavuştu. Kursiyerlere belgelerini veren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “İnşallah gençlerimiz yakında ikinci bir Gençlik Merkezi’ne kavuşacak” diyerek müjde verdi.

Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezi’nde 2016-2017 eğitim ve öğretim sezonunda merkezdeki müzik, sanat, resim, yabancı, dil, diksiyon, Osmanlıca, tiyatro ve İngilizce kurslarını başarıyla tamamlayan 301 kursiyere Katılım Belgeleri düzenlenen törenle verildi.

“GENÇLERİMİZ EN GÜZEL ŞEYLERE LAYIKTIR”

Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı, gençlere her zaman güvendiklerini ve bu yüzden onlara layık projeleri hizmete sunduklarını belirterek şöyle konuştu:

“İnşallah 16 Nisan referandumu sonrası 18 yaşındaki gençlerimiz de ülkemizi mecliste temsil edecek. Onlara olan güvenimiz tam. 15 Temmuz hain darbe girişiminin önlenmesinde büyük rol oynadılar. 15 Temmuz’da en önde yer alarak bayrağına, vatanına ve milletine sahip çıkan gençlerimiz her şeyin en güzeline layıktır. Bu yüzden onlara ikinci bir Gençlik Merkezi daha inşa edeceğiz.Gençlik Merkezi’nde yurt binaları ile otopark da olacak.”

Çağırıcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a da ilçedeki projelerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

(FOTOĞRAF)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!