Başkan Bulutlar’dan ALS hastası polis memuruna sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Başkan Bulutlar’dan ALS hastası polis memuruna sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 10:50

Başkan Bulutlar’dan ALS hastası polis memuruna sürpriz

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Emniyet Teşkilatı'nda 21 yıl görev yaptıktan sonra amansız bir hastalığa yakalanarak yatağa mahkum olan emekli polis memuru Bahattin İnci'ye Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar akülü araç hediye etti.
    Erzurumlu olan Bahattin İnci, Emniyet teşkilatında Polis Memuru olarak 21 yıl görev yaptı. Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde çalışan polis memuru Bahattin İnci, bu sırada ALS hastalığına yakalandı. Malulen emekliye ayrılan ve Erzurum'da amansız hastalıkla mücadele eden Bahattin İnci'nin kapısını Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar çaldı. Polis Haftası münasebetiyle evine giden Başktan Bulutlar, yürüme yeteneğini kaybeden İnci'ye akülü araç sürprizi yaptı. İnci'nin akülü araç sayesinde istediği zaman dışarıya rahatlıkla çıkabileceğini bildiren Başkan Bulutlar, ziyarette şunları söyledi:
    "Yöneticilik sadece koltuk işgal etmekle olmaz. Bir yönetici, insanların dertleriyle dertlenemediği müddetçe yönetici değildir. Her zaman yanınızdayım, bundan hiç şüpheniz olmasın." 
    Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a hassasiyetinden dolayı teşekkür eden Bahattin İnci,  "Vefa meğerse ne güzel şeymiş. Başkanımız bize bu duyguyu yaşattı, kendisine şükran dileklerini iletiyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!