Başkan Bozkurt : ‘İyiler hareketinin ilk temsilcileriyiz’

Güncelleme Tarihi:

Başkan Bozkurt : ‘İyiler hareketinin ilk temsilcileriyiz’
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2018 14:49

Başkan Bozkurt : ‘İyiler hareketinin ilk temsilcileriyiz’

Haberin Devamı

Şeyda AŞATIR/KAYSERİ, (DHA)- İYİ Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı’nın tanıtım toplantısı yapıldı. İlçe Başkanı Süleyman Bozkurt, “İyiler hareketinin ilk temsilcileri olmak bizim için gurur vericidir” dedi.

İYİ Parti Melikgazi teşkilatının yönetim kurulu üyeleri, bir restoranda düzenlenen toplantıda basın mensuplarına tanıtıldı. İYİ Parti Melikgazi ilçe başkanı Süleyman Bozkurt  yaptığı konuşmada, “Bizler 11 Şubat 2018’de gerçekleşen kongre ile teşkilatımızın seçilmiş ilk yöneticileri olduk. İyiler hareketinin ilk temsilcileri olmak bizim için gurur vericidir” dedi. ‘Basın ve Siyasi Partiler Halk İçin Vardır’  diyen Bozkurt, siyasi partiler ile basın mensuplarının bazı ortak yanları olduğunu belirterek, “İkisi de halkı temsil eder, halk için vardır. Bu vasıf basını ve siyasi partileri halk nezdinde vazgeçilmez yapmıştır. Bu nedenle kıymetlidir, yaşamlı yaşatılmalıdır” diye konuştu.

Hem basının hem de siyasi partilerin ödev ve sorumluluklarını yerine getirirken herhangi bir engel ya da baskı ile karşı karşıya kalmaması gerektiğini savunan Bozkurt, “Sizleri tenzih ederek söylüyorum ki, basın hür ve bağımsız olduğunu, tarafsız olduğunu bilmeli ve yandaşçılığa tevessül etmemelidir” dedi.

‘Bu teşkilatın her ferdi diğerinin tuttuğu ipe gözü kapalı tutunabilecek kişilerden oluşmaktadır’  diyen İlçe Başkan Öztürk, “Hem şehrimizde hem bölgemizde hem de ülkemizde övgü ile anılacak örnek gösterilecek bir teşkilat olmaya kararlıdır. Bu teşkilatın her Ferdi diğerinin tuttuğu ipe gözü kapalı tutunabilecek kişilerden oluşmaktadır” ifadelerini kullandı.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!