Başkan Bozbey’e, babasının kullandığı taksinin maketi hediye edildi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Bozbey’e, babasının kullandığı taksinin maketi hediye edildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2018 11:42

Başkan Bozbey’e, babasının kullandığı taksinin maketi hediye edildi

Haberin Devamı

BURSA,(DHA)- BURSA merkez Nilüfer ilçesinde Altınşehir Taksi Durağı’nı ziyaret eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kendisine yapılan sürprizle duygu dolu anlar yaşadı. Bozbey’e, rahmetli babası Hasan Bozbey’in oda kayıt belgesi ve taksicilik yaptığı dönemde kullandığı taksinin maketi hediye edildi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, her hafta cuma günleri makamını Nilüfer’in farklı bir mahallesine taşıyarak vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinlemeye devam ediyor. Bu hafta makamını Altınşehir Mahallesi’ne taşıyan Bozbey, gün boyu halkla beraberdi. Bozbey, önce Nilüfer Belediyesi’nin tek tip taksi durağı uygulaması kapsamında yenilediği Altınşehir Taksi Durağı’nı ziyaret etti. Başkan Bozbey’in Altınşehir Taksi Durağı ziyaretine abisi Ramis Bozbey, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri Lütfü Günenç ve Mustafa Öztürk ile Altınşehir Mahalle Muhtarı Celal Boyoğlu da katıldı.

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Topçu ile birlikte Başkan Bozbey’i durakta konuk eden taksiciler, durağın yenilenmesinden memnuniyet duyduklarını söyledi. Ziyarette Bozbey bir sürprizle de karşılaştı. Bursa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Hasan Topçu Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e, rahmetli babası Hasan Bozbey’in oda kayıt belgesi ve taksicilik yaptığı dönemde kullandığı aracın maketini hediye etti. Hasan Topçu, “Babanız Hasan Bozbey, odamızın 3201 nolu üyesiydi. Allah rahmet eylesin. Sizler onun çocukları olarak esnafımıza büyük katkılar veriyorsunuz. Bizler bu konuda sizlere minnettarız. Kendisi o dönemde 16 AZ 541 plakasını kullanıyordu. Arabasının maketini  yaptırarak taksici esnafı olarak sizlere teşekkür etmek istedik” dedi.

Hediyenin kendisini çok duygulandırdığını ifade eden Başkan Mustafa Bozbey de, şoförlüğü 1965 yılında bu araçta öğrendiğini söyleyerek anılarını aktardı. Başkan Bozbey, Hasan Topçu ve taksici esnafına bu anlamlı hediyeden dolayı teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!