Başkan Böcek'ten 'minik'lere yeni yıl ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Böcekten miniklere yeni yıl ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2017 12:32

Başkan Böcek'ten 'minik'lere yeni yıl ziyareti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nde öğrencileri ziyaret ederek yeni yılda başarı dileklerinde bulundu.

Konyaaltı Belediyesi tarafından hizmete açılan Gürsu ve Uncalı Çocuk Kreşleri eğitim kalitesiyle Antalya'da ailelerin de tercihi haline geldi. Her fırsatta öğrencileri ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni yıl öncesi Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Her bir sınıfı tek tek gezen Başkan Muhittin Böcek'e öğrenciler de büyük ilgi gösterdi.

Konyaaltı Belediyesi olarak çocukların eğitimine ayrı bir önem verdiklerini kaydeden Başkan Böcek, “Bölgede fırsat buldukça tüm okullarımızı geziyoruz. Amacımız okullarımızın ihtiyaçlarını belirleyip yerinde çözüme kavuşturmak. Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz bakımevini ziyaret ettik. Her yaş grubu için ayrı sınıflar, sosyal ve kültürel etkinlikler için solanlar yer alıyor. Çocuklarımızın gözlerinde, bizi aydınlık yarınlara taşıyacak o umut ışığını gördüm. Ben bu nedenle öğretmenlerimize ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Geleceğimiz emin ellerde" dedi.

"Birkaç gün sonra bir yılı daha geride bırakacağız. Yeni bir yıla merhaba diyeceğiz. Her bir yeni yıl yeni umutlarla gelir. Siz çocuklar bizleri umutlandıran en büyük unsurlarsınız" diyen Muhittin Böcek, yeni yılın ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini dilediğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!