Başkan Böcek, pazar esnafını ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Böcek, pazar esnafını ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2017 16:06

Başkan Böcek, pazar esnafını ziyaret etti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz ile birlikte Altınkum Kapalı Semt Pazarı'nda esnafı ziyaret etti.

Konyaaltı Belediyesi, kapalı pazar yerlerinde yenileme çalışmalarına devam ediyor. Liman Mahallesi Kapalı Semt Pazarını yıkıp yeniden inşa eden, Öğretmenevleri Mahallesi'ne ise yeni kapalı pazar kazandıran Konyaaltı Belediyesi, son olarak Altınkum Mahallesi'nde yer alan kapalı pazarda yenileme çalışması yaptı. Pazarın zemini sıcak asfalt ile kaplanırken, çizgilerle de esnafın yerleri belirlendi. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Altınkum Kapalı Pazarında, Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz ile birlikte pazarcı esnafını ziyaret etti. Pazar esnafı ve vatandaşlar ile sohbet edip sorunlarını dinleyen Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı'nda yeni yaptıklarıyla birlikte mevcut pazar yerlerini yenileyip modernize ettiklerini söyledi. Başkan Böcek şöyle konuştu:

“Altınkum Mahallesi Kampalı Semt Pazarı'nda vatandaş ve esnafımızın talepleri ölçüsünde yenileme çalışması yaptık. Sıcak asfalt ile ilk olarak zemini yeniledik. Ardından çizgi çalışmasıyla esnafımızın yerlerini belirledik. Karışıklığı giderdik. Vatandaşlarımız yenileme çalışmasıyla ferah ve hijyenik bir ortama kavuştu. Esnafa ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun."

Altınkum Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nın Antalya'nın ve de Türkiye'nin en güzel pazarı olduğunu belirten İsmail Öz ise modernize çalışmaları nedeniyle Başkan Böcek'e teşekkür etti. Ardından Başkan Böcek ve Öz, esnaf ile birlikte kahvaltı yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!