Başkan Böcek, öğrencilerle turunç dikti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Böcek, öğrencilerle turunç dikti
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2018 16:52

Başkan Böcek, öğrencilerle turunç dikti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşi öğrencileriyle birlikte, Orman Haftası dolaysıyla fidan dikti.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında belediye kreşlerinde eğitim gören öğrencilerle Hurma Mahallesi'nde 289-293 Sokak kesişiminde yapımına başlanan parkta Antalya'nın simgesi olan turunç fidanı dikti.
3 bin 850 metrekare büyüklüğündeki parkta öğrencilerle fidan diken Başkan Muhittin Böcek, Hurma Mahallesi'nde yapımına başlanılan parkın kısa sürede tamamlanıp bölge halkının hizmetine açılacağını belirtti. Başkan Böcek, “Fidanlarım' diye seslendiği kreş öğrencileriyle 200 turunç fidanı diktiklerini söyledi. Turunç ile birlikte Oya, Gravilla ve Sığla fidanı diktiklerini de belirten Muhittin Böcek, minik öğrencilerin ağaç dikerken büyük mutluluk yaşadığını kaydetti.
Orman Haftası'nda çocuklara ağaç ve yeşil sevgisi kazandırmak istediklerini söyleyen Başkan Böcek, “Konyaaltı'nın cadde ve sokaklarımızın yanı sıra parklarımızı yeşil dokuyla donatıyoruz. Bu etkinlikle miniklerimize doğa ve ağaç sevgisi kazandırıyoruz. Konyaaltı'nda kişi başına düşen yeşil alan miktarı Avrupa standartları üzerindedir. Çocuklarımız çok mutlu oldu" dedi.
 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!