Başkan Böcek, Konyalıların konuğu oldu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Böcek, Konyalıların konuğu oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 17:13

Başkan Böcek, Konyalıların konuğu oldu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyalılar Derneği'nin düzenlediği 'çorba günü'ne konuk oldu.

Antalya Konyalılar Derneği'nin her ay gerçekleştirdiği çorba gününün konuğu Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek oldu. Her ayın son cumartesi günü düzenlenen çorba gününün şubat ayı etkinliğine katılan Muhittin Böcek, Dernek üyeleri tarafından büyük sevgiyle karşılandı. Buluşmada konuşan Başkan Böcek, sözlerine "Biz Konya altındayız, siz üstündesiniz" diye başladı. Başkan Böcek, görev süresince yaptıkları hizmetleri anlattı, halkın güvenini boşa çıkarmadıklarını söyledi.

Başkan Böcek, "İhtiyaç sahipleri için Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezimiz önemli bir işlevi yerine getiriyor. Vatandaşımız, elindeki kartla ücretsiz alışveriş yapabiliyor. Burada para da siyasette geçmiyor. Bununla birlikte modern çocuk kreşlerimizde, eğitime aralıksız devam etmekteyiz. ATM Parkı'nın ikincisi ve 4 muhtarevimizi bir ay gibi kısa bir süre içinde tamamlayıp hizmete açtık. Son olarak Kongre ve Fuar Merkezi'nin temel kazı çalışmalarını tamamladık. 21 milyon 600 bin liraya ihale ettiğimiz kongre merkezini 8 ay içinde tamamlayıp hizmete açmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Antalya Konyalılar Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz de "Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bölgesinde ki sorunların çözümü ve yaşanılabilir bir ilçe için önemli çalışmalar yapıyor. Başkan Böcek, her zaman hemşehri derneklerinin yanında olmaya çalışıyor. Şubat ayı çorba günü etkinliğimizde Başkan Böcek bizleri yalnız bırakmadı" dedi. Hasan Hüseyin Cengiz, Başkan Böcek'e plaket takdim ederek teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!