Başkan Böcek, iş dünyasına konuk oldu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Böcek, iş dünyasına konuk oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2017 15:54

Başkan Böcek, iş dünyasına konuk oldu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kendilerine 'şehrin eşrafları' diyen iş adamlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek, Konyaaltı'yla ilgili projelerini anlattı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, iş adamlarıyla bir araya geldi. Kendilerini 'Şehrin Eşrafları' olarak isimlendiren ve Wise Hotel işletme sahibi İlker Balbay'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katılan Başkan Muhittin Böcek, bundan 10-15 yıl öncesine kadar ulaşım araçlarının dahi çok nadir geçtiği Konyaaltı'nın bugün Antalya'nın ve de Türkiye'nin en modern ilçelerinden biri olduğunu söyledi. İnsana dokunur projelerle 7'den 70'e herkesi kucakladıklarını ifade eden Muhittin Böcek, yatırımları bölge halkının ihtiyaçları ölçüsünde gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Muhittin Böcek, Konyaaltı Cemevi, Emekli Kahvesi, Yaşlılar Kreşi, KONSEM ve KOSHİM gibi projelerin yanı sıra bölgeye hizmet eden muhtarlar için de modern muhtarevleri yaptıklarını söyledi. Kasım ayında Antalya'nın en büyük Fuar ve Kongre Merkezi'ni de hizmete açacaklarını dile getiren Muhittin Böcek, bu yıl 8'incisi yapılacak Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nı da burada açacaklarını bildirdi.

Modern kapalı pazar yerleri, kent meydanları, temalı parklar yaptıkları diğer çalışmalar arasında olduğunu belirten Başkan Muhittin Böcek, yatırım yapmak isteyen iş adamlarına kapılarının her zaman açık olduğunu kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!