Başkan Böcek: Feslikan, Yaz Şenlikleri'ne hazır

Güncelleme Tarihi:

Başkan Böcek: Feslikan, Yaz Şenliklerine hazır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2017 13:30

Başkan Böcek: Feslikan, Yaz Şenlikleri'ne hazır

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu yıl 20'ncisi düzenlenecek Konyaaltı Belediyesi Yaz Şenlikleri öncesi Feslikan Yaylası'nda yürütülen hazırlıkları inceledi.

İlgili birim müdürleriyle birlikte Feslikan Yaylası'nda etkinlik alanını inceleyen Başkan Böcek, hazırlıkların büyük bölümünü tamamladıklarını söyledi. Muhittin Böcek, “Antalya'da yayla havası denince akla gelen ilk yerlerden biridir Feslikan. Antalya'ya sadece 44 kilometre uzaklıkta olan Feslikan Yaylası, Antalya'nın batı kıyılarında yükselen bütün yaylaların da merkezi durumunda. Yaklaşık 1800 metre yüksekliğe sahip olan Feslikan Yaylası'nda Yaz Şenlikleri için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Yemyeşil dağları ve tertemiz havası ile bu yıl da binlerce ziyaretçiyi burada ağırlayacağız" diye konuştu.

ANKARALI AYŞE VE VOLKAN KONAK KONSERİ

2 gün sürecek etkinlikler hakkında bilgi veren Başkan Böcek, iki sanatçının sahne alacağını söyledi. Böcek, “Ankaralı Ayşe olarak da tanınan Ayşe Dinçer ve 'Kuzeyin Oğlu' lakaplı Volkan Konak konserleriyle Feslikan Yaylası'nın o serin havasını biraz ısıtacağız" dedi. Böcek, sanatçıların 5 Ağustos Cumartesi günü Feslikan Yaylası'nda Antalyalılarla buluşacaklarını kaydetti.

500 PEHLİVAN ER MEYDANINDA

Konserler sonrasında 6 Ağustos Pazar günü etkinliklerin güreşlerle devam edeceğini ifade eden Böcek, bu yıl 500'ün üzerinde pehlivanın er meydanına çıkacağını söyledi. 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Konyaaltı Belediyesi adına güreşen İsmail Balaban ile altın kemeri Antalya'ya getirdiklerini dile getiren Başkan Böcek, bu mutluluğu Feslikan'da yaşamak istediklerini kaydetti. Şimdiden tüm güreşçilere başarı dileklerinde bulunan Başkan Böcek, 5-6 Ağustos günlerinde tüm Antalyalıları Feslikan'a beklediklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!