Başkan Böcek, Elmalı'da sahur yaptı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Böcek, Elmalıda sahur yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 14:35

Başkan Böcek, Elmalı'da sahur yaptı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kadir Gecesi'nde Elmalı'da vatandaşlarla bir araya geldi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kadir Gecesi'nde Elmalı'da vatandaşlarla bir araya geldi. Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü güreş antrenörleri Hasan Aydın ve Ufuk Atalan, başpehlivanlar İsmail ve Turan Balaban, İbrahim Çoraman ve beraberindeki heyetle ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Elmalı İlçe yönetimini ziyaret etti. İlçe Başkanı Şakir Aydın ve yönetimi tarafından karşılanan Başkan Muhittin Böcek ve beraberindeki heyet, sonrasında Elmalı'da vatandaşlarla bir araya geldi.

Sinan-ı Ümmi ve Vahib-i Ümmi türbelerini de ziyaret eden Başkan Böcek, "Burada milletimizin birlik ve bütünlüğü, barış ve huzuru için dua ettim tespih namazını da Elmalı merkezdeki camide kıldık" dedi.

Helvacılık Sokağı'nda esnafı ziyaret eden Başkan Böcek, buradan alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Elmalı'nın ibadet ve kültür kenti olduğunu dile getiren Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak her ay düzenledikleri gezi ile vatandaşlara Elmalı'nın tarihi ve kültürel güzelliklerini gösterdiklerini söyledi. Bununla bu gezi ile bölge esnafının da kazandığını dile getiren Muhittin Böcek, bu günde bizzat bu yerleri gezip görmek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmek istediklerini bildirdi. Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'nde Elmalı'da olmanın büyük huzur verdiğini ifade eden Muhittin Böcek, sahur sonrası Elmalı'dan ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!