Başkan Böcek, Alanyalılarla iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Böcek, Alanyalılarla iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2018 13:13

Başkan Böcek, Alanyalılarla iftarda buluştu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Alanya İlçe Başkanlığı ile birlikte gerçekleştirilen iftar yemeğinde Alanyalılarla bir araya geldi.

Alanya Cuma Pazarı'nda düzenlenen iftar yemeğine Muhittin Böcek, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, CHP milletvekili adayları Ali Takavut, Şengül Yeşildal, İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, Saadet Partisi İlçe Başkanı Arif Gülşen, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açan davetliler, tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösterisi eşliğinde iftarlarını yaptı.

2 bine yakın Alanyalının katıldığı iftarda kısa bir konuşma yapan Başkan Böcek, “Alanyalı hemşehrilerimle bir arada olmaktan dolayı mutluyum. Sık sık Alanya'da vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Ramazan ayı birlik ve beraberliğin en müstesna yaşandığı aylardın biridir. Bu gün burada çok güzel birliktelik var. İftarımıza katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ülkemizin ve İslam aleminin Ramazan ayı mübarek olsun" dedi.

İftar sonrasında Başkan Böcek, Alanyalı vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Böcek, daha sonra esnafa hayırlı işler diyerek, çaylarını içti. Başkan Böcek, vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılandı. Böcek, Alanya ziyaretinde Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin ile de bir araya geldi. Böcek, CHP Alanya İlçe Başkanlığı Seçim irtibat Merkezi'ni ziyaret ederek, Alanya programını tamamladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!