Başkan Baydilli'den öğrencilere sürpriz ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Baydilliden öğrencilere sürpriz ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 10:33

Başkan Baydilli'den öğrencilere sürpriz ziyaret

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ndeki öğrencilere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ndeki öğrencilerle birlikte olan Başkan Baydilli, öğrencilerle sohbet edip öğretmenlerinden ise okulun durumu hakkında bilgi aldı. Öğrencilere, öğretmenlere ve velilere karanfil de hediye eden Başkan Baydilli velilerin de çocuklarıyla ve okulla ilgili taleplerini dinleyerek not aldı. Bu tür eğitim kurumlarının özel eğitime muhtaç öğrenciler için önemli olduğunu söyleyen Başkan Baydilli, burada verilen eğitimle bu çocukların kendi öz bakımlarını öğrendiklerini, toplumsal yaşama daha kolay adapte olduklarını dile getirdi. Başkan Baydilli, “Biz Karaköprü Belediyesi olarak özel eğitime muhtaç kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Hepimiz birer engelli adayıyız ve bunun her an bilincinde olarak bu arkadaşlarımıza gereken önemi vermeliyiz. Bu çocuklarımızın ailelerine ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok kutsal bir görev üstleniyorlar. İnşallah her iki tarafta da bunun mükâfatını Allah’tan alacaklardır” diye konuştu.
Başkan Metin Baydilli  Karaköprü Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde de incelemede bulunurken, okulun bazı eksiklerinin giderilmesi için talimat verdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!