Başkan Bahçeci, Mucur’da Kütüphane açtı ve Huzur Evi’ni ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Bahçeci, Mucur’da Kütüphane açtı ve Huzur Evi’ni ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2018 12:19

Başkan Bahçeci, Mucur’da Kütüphane açtı ve Huzur Evi’ni ziyaret etti

Haberin Devamı

Salih GÜNER, KIRŞEHİR (DHA)-BELEDİYE Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir Belediyesi tarafından Mucur İlçesinde Hacı Ömer Sayın İlkokuluna yapılan Kütüphanenin açılışını yaparak Huzur evi ziyareti yaptı.

Başkan Bahçeci Mucur ilçesinde ilk olarak Kırşehir Belediyesi tarafından Hacı Ömer Sayın İlkokulunda kütüphane açılışına katıldı. Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer’in de hazır bulunduğu açılışta  Başkan Bahçeci  “Kütüphanemiz Mucur Hacı Ömer Sayın İlkokuluna hayırlı uğurlu olsun. Bu kütüphane ile birlikte beşinci kütüphanemizi açtık ve yapmaya devam edeceğiz. Kütüphaneden ve bilgiden daha kıymetli bir şey yok. Mucurumuzun pırıl pırıl gençleri, çocukları kütüphanede fayda görürler. Tabi ki fiziki olarak değil, içini de doldurmak lazım kitaplarla, güncel kitaplarla. Çocukların her bilgiye ulaşmasını sağlamak lazım, bu konuda elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Kütüphanemiz hayırlı uğurlu osun emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Bahçeci daha sonra Hayrettin Ekim Huzurevine geçerek, düzenlenen programa katıldı ve Huzurevi’nde kalan yaşlılarla tek tek ilgilendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!