Başkan Bahçeci: “Biz önce vatanımız, sonra da Kırşehir diyoruz”

Güncelleme Tarihi:

Başkan Bahçeci: “Biz önce vatanımız, sonra da Kırşehir diyoruz”
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2018 14:51

Başkan Bahçeci: “Biz önce vatanımız, sonra da Kırşehir diyoruz”

Haberin Devamı

Salih GÜNER, KIRŞEHİR (DHA)-KENTTE  9 yıllık hizmet sürecini kamuoyuyla paylaşan  Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, derneklerle bir araya geldi.

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde Kırşehir’de faaliyet gösteren 16 dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile 2009-2018 yılları arasındaki projeleri anlatarak, yapılacakları da aktaran Başkan Yaşar Bahçeci, Kırşehirlilerle istişare halinde olacak şehre kalıcı eserler bırakma amacında olduklarını söyledi.

Sunum toplantılarında Kırşehirlilerle istişare etmeyi amaçladıklarını belirterek, siyasilerin rotasının halk tarafından çizilmesinin önemine dikkat çeken Başkan Bahçeci, “Biz Kırşehir’in ne istediğini, ne istemediğini bilip, bilmezsek kendimize doğru hizmet politikası belirleyemeyiz. Dokuz yıldır yaptığımız sunumlardan çok faydalanıyoruz. Bu toplantılarda yapılan önerilerle çok projemiz oldu. Karşılıklı bir şekilde görüş alış verişinde bulunmak faydalı oluyor. Yaptığımız sunumlar son derece önemli. Dokuz yıldır sizden aldığımız yetki ile şehrimizi yaşanabilir, vizyonu olan hedefleri olan geleceği umutla bakan bir şehir inşa etmeye çalışıyoruz. Kolay bir iş değil, zor bir iş. Önemli olan zoru başarmaktır. Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’ni yapmakta zor oldu ama Şehrimize bir vizyon kattı. Sekiz yılda 90 proje gerçekleştirdik. 689 milyon yatırım yaptık. Borç batağından, maaş ödeyemeyen bir belediyeden Türkiye’de adından söz ettirilen her şeye ile trilyonluk yatırımlar yapabilen bir belediye haline geldik. Yaptığımız hizmetlerin hepsi kalıcı eserlerdir. 28 trilyon gelir olan bir belediyeden 146 trilyon geliri olan bir belediye haline geldik. Para olmadan yatırım olmaz. Biz siyaset yapmıyoruz. Siyaseti hayatımızda üçüncü, dördüncü sıraya koyuyoruz. Farklı görüşlerimiz, düşüncelerimiz ve yaşam şekillerimiz olabilir. Bizleri bir arada tutan şehrimizin menfaatidir. Biz önce vatanımız diyoruz, sonra da Kırşehir diyoruz. Kırşehir’de yaptığımız altyapı işine başka bir belediye başkanı girse altından kalkamazdı. Biz sizin bize olan güveninizi ve sizin kredinize güvenerek bu işe girdik. Belediyecilik bir ekip işi, iyi bir ekibimiz var. Bütün derdimiz gece gündüz bu şehri yaşanabilir bir şehir hâline getirmeye çalışıyoruz. Bu bizim kişisel menfaatimiz değil, yapılan eserler şehrindir, bu şehrin evlatlarınındır. İnşallah daha güzel yatırımlarda yapacağız, yeter ki siz desteğinizi duanızı bizden esirgemeyin. Tek derdimiz daha güzel bir Kırşehir inşa etmek” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!